Sounds of Waves

Blog utk diriku meluahkan segalanya di hati serta hobiku

Perubahan

Hmm..sajer nak tukar template utk blog ni. Nama blog pun dah ubah. Skang ni dah pukul 3:33 AM, tak tido lagi..susah betul. Dah la lupa nak betulkan coding, hari ni dah dead line. Mcm mcm hal berlaku sampaikan saling benci membenci. Ntah la apa nak jadi skang ni. Final pun dah dekat, projek melambak tak siap lagi. Group lak bermasalah (tapi skang ni dah selesai dah agaknya).

Skang ni apa saja yg aku luahkan tak kira la kat mana, dimana..mesti ada jer yg nak menjawab. Aku dah tak cam dulu, yg suka layan org. Skang ni dah kena serius skit, keje melambak, penat tapi ada ke org nak faham apa yg aku rasa? STRESS SGT. Aku dah malas nak layan org. Bila layan jer mesti ada benda yg tak kena. Sbb itulah aku slalu duk lepak ngan bebudak kolej. Skarang ni aku kena pikir sem depan nak duk luar, kena buat surat la itu la. Aku perlu luahkan apa yg aku rasa skarang ni. Tak kira apa yg aku katakan ni, kalau org tu terasa biarkan ajer. Aku jarang citerkan kat kwn segala masalah aku sbb aku ni susah skit.

Heh, ingatkan nak lupakan segala masalah yg dah lepas tapi ada gak yg cuba membawanya kembali... apa yg perlu aku fikirkan adalah waktu sekarang..yg lepas tu lepas jer la bak kata "Buang yg keruh ambil yg jernih" <-- betul ke ayat ni? hahaa *fail BM*
Kata kwn, aku perlu buka buku baru, mulakan cerita baru..ye, aku akan cuba tapi kalau dah start cerita lama mcm mana nak buka baru? terus terang aku ckp aku dah penat dgr cerita lama. Skarang ni aku mungkin dah mula bersosial sedikit.

Dah la, skang ni nak sambung keje

3 comments:

★悠 October 23, 2009 at 1:21 PM  

It feels strange to read entry in malay. Especially, I didn't talk myself for years now. HAHA. Because none of my friend wants to speak, they keep talking in English instead.
But surprisingly, I can actually read them without a problem. You know, the short-cuts thing. I probably not good at those! XD;
You know, even though I'm not a good talker, but I can always listen if you want to talk about it. Stress too much isn't good either!

★悠 October 23, 2009 at 1:22 PM  

ps. you have removed me from your blog roll?? DDDD:

Namine October 23, 2009 at 7:19 PM  

Yuu-chan : Lol, sometimes my friends use a very odd short-cuts words i dont even understand about it XD;
Ok, final is near like about 3 weeks left XD;

Actually after i change the template, well, u know some of the things already gone and i have to put it back ^^;
Just now i think i cant open my Blog Dashboard for some reasons, i think system is down for a while. But glad it works now and i can see ur comments XD